Aarhusiansk cocktailbar er nomineret til prestigefyldt pris

Aarhusiansk cocktailbar er nomineret til prestigefyldt pris

af -
Foto: St. Pauls Apothek

St. Pauls Apothek i Jægergårdsgade er nomineret til Bartenders’ Choice Awards i kategorien Peoples Choice – og du kan være med til at bestemme, om baren skal vinde.

På Smag Aarhus er vi vilde med St. Pauls Apothek og cocktailbarens fine cocktails – og det er Bartenders’ Choice Awards også. Bartenderprisen har nemlig udvalgt cocktailbaren til en af Danmarks bedste i kategorien Peoples Choice.

Peoples Choice betyder, at du kan være med til at bestemme, hvilken bar der skal vinde. Du kan stemme på de aarhusianske cocktails hos St. Pauls Apothek lige her. 

De andre barer nomineret i kategorien Peoples Choice har hjemme i København: Gilt, The Barking Dog, Duck and Cover og Strøm.

Bartenders’ Choice Awards er en årlig prisuddeling, der hylder ekspertise i den nordiske drinks-industri. Prisuddelingen blev grundlagt i 2010 i Sverige og anses i dag for at være den mest prestigefyldte pris for den nordiske bar-scene. Det er dog først i år, at de norske, finske og danske barer har fået deres egne nationale kategorier.  

Eline Eggers
Skribent. Kommer fra kongernes by, Jelling, og er fan af en god stærk øl med en sildemad til. Elsker gode billeder af mad og kan bruge lang tid på at instagramme sig sulten. Har en bachelor i kunsthistorie og en kandidat i analytisk journalistik.