Nu kan du blive en mester til surdejsbrød og croissanter

Nu kan du blive en mester til surdejsbrød og croissanter

af -
Foto: Birks Køkken.

Birks Køkken afholder 14 bagekurser i brød og surdej resten af 2017.

Drømmer du om at designe et surdejshævet rugbrød eller lære, hvordan du skaber de 16 lag smør i en croissant? Så skal du overveje et bagekursus i brød og surdej hos madskolen Birks Køkken på Sydhavnsgade 7.

Resten af året er der nemlig rig mulighed for at få fingrene i dejen hos Birks Køkken til én af madskolens 14 kursusdage i brød og surdej. Her bliver du undervist i blandt andet grundopskrifter, surdejshævet rugbrød og kunsten at skabe den helt rigtige, knasende croissant.

Når kurset er omme, går du desuden hjem med en surdej, deje til dagen efter samt opskrifter på alt det, du har lavet i løbet af dagen.

Et kursus varer fem timer og koster 795 kroner per mand. Det næste kursus er søndag den 9. juli.

Du kan se alle datoer samt læse mere om kurset her.

Louise Højmark
Redaktør. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik. Svært begejstret for kaffe med mælk, gode morgenmadsplatter og langt de fleste kager.