Påskemenu som delemad: Social Dining Easter Edition

Påskemenu som delemad: Social Dining Easter Edition

af -
Foto: Basso.

Restaurant Basso Aarhus i Skolegade 21 tilbyder en Easter Edition Menu op til påske. 

Konceptet hos Basso er casual Social Dining, og konceptet passer helt perfekt til påskens hyggestunder med god mad og mennesker, som vi holder af.

Derfor inviterer Basso på en ganske særlig påskemenu fra mandag den 26. marts til Skærtorsdag den 29. marts: Social Dining Menu Easter Edition. Det skriver restauranten på Facebook.

Menuen består af seks serveringer for 248 kroner. Køkkenet serverer to forretter, tre hovedretter og én dessert.

På menuen er blandt andet hjemmeladet Ricotta med lunt, ristet brød,
Lammesalciccia med caserecce pasta, Æblebraiseret svinebryst med hvidløgspuré og til dessert: Dekonstrueret tiramisu.

Signe Lucie Askholm
Skribent. Vild med ord, Aarhus, syltede rødløg og tung rødvin. Elsker social dining-konceptet og har altid et kommende restaurantbesøg planlagt. Studerer sprog og litteratur med fokus på kommunikation ved Aarhus Universitet.